WoW Gold Guide

Här kommer vi att skriva om hur du handlar WoW gold på ett säkert sätt. Det finns mycket som är svårt att veta i förväg. Visste du till exempel att om man handlar med kreditkort så får man lättare tillbaka pengarna än om man har handlat med ett bankkort? Detta på grund av att andra regler gäller för bankerna när de ska hantera dessa typer av betalningar.

Och visste du att du kan få tillbaka pengarna när du har köpt via PayPal om det skulle bli problem med leveransen och du aldrig får ditt wow guld? Det viktiga här är att när du berättar för PayPal att du aldrig fått ditt wow gold så ska du se till att skriva att du har köpt en tjänst och INTE en fysisk vara. PayPals rutiner kommer då att göra att du normalt sett får tillbaka pengarna.

Vi rekommenderar dig därför att handla via PayPal när du köper wow gold. Detta eftersom du då vid eventuella problem först kan få tillbaka pengarna genom att göra ett klagomål hos PayPal, och i andra hand kan du även göra ett klagomål hos banken. Notera att det viktigaste för att få pengarna är att våga stå på sig och hävda sin rätt. Ifall du har stött på dåliga säljare av wow gold så tveka inte att skicka oss en e-post och problemet och vi svarar även på frågor om köp av wow gold.